ESTRO GRILL OVEN

 • SESTRO GRILL OVEN je popolnoma nova pečica na oglje na trgu.
  Izhaja iz italijanskega podjetja THERMOROSSI, ki že več kot 50 let uspešno deluje na področju izdelave peči na drva in pelete.
 • ESTRO GRILL je v notranjosti izdelan iz debele kotlovske pločevine, zunanje ohišje pa je sestavljeno iz inox pločevine, za lepši izgled in enostavno čiščenje.
 • Na voljo je v več velikostih, od namiznih do samostoječih, z enim, dvema, tremi ali štirimi nivoji, odvisno od modela.
 • Vsaka ESTRO GRILL pečica katera ima 2 nivoja ali več, ima opcijo pečice v zgornjem nivoju, katera nima stika s spodnjimi nivoji grilla. V njej lahko pripravljamo vse vrste jedi (sladice, ribe, meso, zelenjavo, pogrevamo…).
  Največja prednost ESTRO GRILLA je ta, da uporabnik ni neposredno v stiku z vročino in dimom, ko se hrana vstavlja/odvzema iz peči, oziroma med preverjanjem med pripravo. Vedno ko odpremo predal, je v notranjosti peči loputa, ki zapre izhod, tako da med vstavljanjem/odvzemom hrane ne uhaja dim in vročina, kot pri ostalih pečeh na oglje. S tem se ubranimo pred visoko temperaturo in dimom, katerega smo deležni, ob odpiranju vrat pečice. Izognemo pa se tudi nepotrebni izgubi toplote med pečenjem, katera je zelo pomembna za konstantno in kakovostno pečenje hrane. Zaradi te prednosti privarčujemo tudi na porabi oglja.
 • Temperatura se enostavno regulira s spodnjim kolescem, s katerim nastavljamo višino gorilnika in z loputo za dovod zraka, prav tako imamo na vrhu pečice ročko za reguliranje odvoda dima.
 • Čiščenje pečice je zelo preprosto. Gorilec, ki se nahaja v spodnjem delu peči enostavno odstranimo, saj je na vodilih in tako počistimo pepel in ostalo umazanijo, prav tako se mreže za pečenje odstranijo iz vodil, katere lahko operemo tudi v pomivalnem stroju.
 • ESTRO GRILL OVEN je zasnovan za najzahtevnejše uporabnike, ki se zadovoljijo le z najkvalitetnejšo opremo v svoji kuhinji.