O podjetju

Smo družinsko podjetje, ki uspešno posluje na slovenskem trgu že vse od leta 1995.

Naša dejavnost obsega prodajo, montažo in servis gostinske in hladilne opreme, priznanih slovenskih in tujih proizvajalcev.

Naš asortiman obsega vse od pomivalne in hladilne tehnike tehnike, termične opreme, stroji za pripravo mesa in zelenjave, ledomati, peči na oglje, ogrevane in hlajene vitrine,vitrine za sladoled, aparati za izdelavo sladoleda,kuhinjske armature, nevtralna inox oprema in še mnogo več, kar boste našli na naši spletni strani.

Poslujemo z raznolikimi strankami kot so manjši lokali, kavarne ter vse do velikih profesionalnih kuhinj (vrtci, šolske kuhinje, domovi starejših, restavracije…).

Naše sodelovanje s strankami temelji na izredno profesionalnem in kakovostnem odnosu, z obsežno ponudbo vrhunskih izdelkov, za nadgrajevanje kakovosti našega dela pa se redno izobražujemo o vseh prodajnih in servisnih novostih na trgu.

Vedno se trudimo zagotoviti izredno kvaliteten in hiter servis, saj smo za svoje stranke na voljo  24/7, tudi med prazniki.

Na voljo smo vam za vse vaše manjše in večje projekte in vam zagotavljamo, da bomo skupaj našli kar se da najboljšo rešitev.

MONTAŽA, SERVIS GOSTINSKE OPREME IN BAZENSKE TEHNIKE PAVEL KONČAN S.P.
Naslov: LJUBGOJNA 25 A , 1354 HORJUL
DDV ID: SI88102939
Matična številka: 5429618000